Met de Sabaaydi massage bied je cliënten iets nieuws en iets extra’s!
Bij de Sabaaydi massage stempel je het lichaam met warme kruiden en ga je vervolgens masseren met je handen en warme olie. Het is een Oosterse en Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.
Door bewust aanraken en aangeraakt te worden kun je weer in contact komen met je gevoelens. Niet alleen verdrietige of pijnlijke, maar ook vreugdevolle en liefdevolle gevoelens.

Een Sabaaydi massage kan je helpen je puurheid te herontdekken!
 

MASSAGE OPLEIDINGEN

Opleiding tot Sabaaydi
masseur

De opbouw van de opleiding tot Sabaaydi masseur ziet er als volgt uit, je dient alle onderdelen gevolgd te hebben alvorens je het diploma kunt behalen:

Sabaaydi Kruidenstempel Massage --> 2 dagen
Sabaaydi Plus 2 --> dagen
Sabaaydi Totaal 3 --> dagen
Thaise Voetreflexmassage --> 2 dagen

De Sabaaydi Totaal kun je alleen volgen na het afronden van de Sabaaydi massage en de Sabaaydi Plus. Ga je voor het ERKENDE DIPLOMA?  Dan heb je ook nog eerst de Thaise voetreflex gevolgd en is de Sabaaydi TOTAAL de afrondende cursus. Tijdens de Sabaaydi Totaal vindt er een toets plaats. Deze bestaat uit het afstemmen van een massage op maat, bij een andere cursist. Men gaat deze massage geven en laat zien dat men de geleerde handelingen van de drie genoemde cursussen kan toepassen.

Algemene informatie
Een vooropleiding is niet vereist om te starten met de opleiding Sabaaydi masseur. De opleiding is vooral geschikt voor mensen die een eigen praktijk hebben, bijvoorbeeld: schoonheidsspecialisten, massagetherapeuten, voetreflextherapeuten, personen die Reiki geven en iedereen die bezig is met allerlei vormen van massage en deze wil aanvullen. De opleiding is ook uitermate geschikt voor mensen die een eigen praktijk willen starten, willen gaan werken in de Wellness, sauna- en spabranche of mensen die graag kennis willen maken met deze vorm van masseren. Gedurende de opleiding is het belangrijk om de geleerde vaardigheden wekelijks te oefenen. De tijdsinvestering hiervoor is 2-6 uur.

Het niveau van de opleiding is mbo-niveau.

De kosten van de opleiding worden gespreid betaald, je betaalt per onderdeel dat je volgt. Na het volgen van de laatste cursus en een positieve eindtoets/massage ontvang je het diploma Sabaaydi masseur.

Informatie
Voor meer informatie kun je ons mailen of bellen: info@floowstudio.nl of
06-10886628.

 

Opbouw opleiding

I love playing with old film cameras! It's a hobby of mine.

My camera

Caption for the next thing would go right here.

Thing #2 

This is another caption for this third item right here. 

Thing #3

This area can be used for any kind of list. Get creative!

Thing #4

Your fifth must-have would go right about here. Yup, yup.

Thing #5

Een goede
massage therapeut luistert met zijn
handen en zijn hart

Everything in business is learnable, fixable, and figureoutable.

You don't have to be a workaholic
to be successful. Really.

I believe:

Sabaaydi totaal 

thaise stokjes voetreflex massage

sabaaydi kruiden
stempel
massage

De Sabaaydi opleiding bestaat uit 4 modules,
die je ook apart kunt volgen.

sabaaydi plus

SABAAYDI THAISE VOETREFLEXMASSAGE

Cursusinfo